• ASICS Corporation logo
  • naturalis
  • OLX Logo EPS vector image 1
  • dmg
  • randstad logo
  • citizenM logo references
  • Riwal Logo

Google MeetGoogle Meet

Snelle en effectieve video meetings in de vergaderruimte

Starten met Google Meet

Maakt Meetings Makkelijker

Hangouts Meet hardware brengt dezelfde betrouwbare, makkelijk aan te sluiten video ervaring naar de vergaderruimte.

Z'n nauwkeurig samengestelde set-up maakt het nóg makkelijker om meetings in HD hoofdpijnvrij te realiseren. 

google meet hardware
google meet webcam

Voor elke ruimte

De hardware van meet schaalt mee met elke ruimte.

Straal in de 'Huddle Rooms' met een groothoeklens-camera. Of breidt grotere ruimtes uit met een optische zoom of een pan-tilt-zoom camera.

Je verbindt eenvoudig verschillende microfoons samen met slechts een enkele kabel voor ultra zuivere audio bij elke lengte tafel.

Intelligent ontworpen

De speakermic, custom ontworpen en gemaakt door Google, vermindert door z'n intelligentie slim echo's en achtergrondgeluiden, zodat jij geniet van een rijke, alomvattend zuiver 360˚ geluid.

In 'Huddle Rooms', kan de Meet hardware automatisch zoomen en croppen al naar gelang het aantal mensen die in dezelfde ruimte zijn.

Starten met Google Meet

google meet voice
google meet touch

Eenvoudig in z'n opzet, eenvoudig te beheren

In enkele minuten kan je de Hangouts Meet hardware opzetten en verbinden met je team, of ze nu op een andere verdieping zitten, of in een heel ander land. 

De slimme hardware kit kan zelfs zichzelf diagnoseren als er kleine foutjes zijn, en update automatisch z'n firmware van alle componenten naar de laatste versie om de best mogelijke video eravering te belaven. Altijd, overaal. Het op afstand beheren en monitoren van devices maakt het beheerders nog eenvoudiger om in controle te blijven.

One-click meetings

Diepe integraties met G Suite maakt het aansluiten in een meeting zo simpel als een lichte aanraking op het controlepaneel. Boek een kamer met Google Calendar, en je Hangout meeting verschijnt automatisch op het paneel met alle details. Presenteer of deel je scherm in een handomdraai, zodat je draadloos kan samenwerken met alle deelnemers over de hele wereld.

De kracht van Hangouts en Chrome

Hangouts Meet hardware gebruikt de kracht en eenvoud van een ASUS Chromebox zodat je naadloos en betrouwbaar toegang hebt tot Hangouts Meet vanaf een vergaderruimte.

Betere Audio voor grotere ruimtes

Breidt jouw Hangouts Meet hardware kit uit met een standalone speakermic for kristal helder geluid in de grootste ruimtes. 

Bekijk hoe Jamboard werkt. Het is net zoals een whitebaord, maar dan beter. Het is een nieuwe manier om samen te werken, van Google.

Bekijk de video

 

Veelgestelde vragen over Google Meet Hardware

Hoeveel kost de Hangouts Meet hardware kit? Wat zijn de specificaties?

Hangouts Meet hardware begint vanaf €1,999. Voro alle details over de kit en z'n componenten, zie de spec sheet.

Is het mogelijk om andere randapparatuur te gebruiken?

De Hangouts Meet hardware kit komt standaard met compontenten om de beste ervaring mogelijk te bieden. Uiteraard kan je third party hubs, kabels, camera's of speakermics gebruiken. 

Starten met Google Meet

Hoe werkt Hangouts Meet hardware met Jamboard?

Jamboard maakt creatief samenwerken mogelijk zelfs wanneer teams over de gehele wereld verspreidt zijn. In een handomdraai zend je een Jam naar een Hangout zodat alle deelnemers alle ideeën tot leven kunnen zien komen, en zelfs kunnen deelnemen via de Jamboard app.

 

 

 

logo-nextnovate-2x-grey.png

How to reach us

info@nextnovate.com
+31 85 27 33 099
(of contact één van onze consultants direct)

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

Get Social with us