• ASICS Corporation logo
  • naturalis
  • OLX Logo EPS vector image 1
  • dmg
  • randstad logo
  • citizenM logo references
  • Riwal Logo

jamboard_64dp.pngJamboard

Breng samen ideeën tot leven op een nieuwe manier

Ontketen de creativiteit van je teams met Jamboard. Je sketched jouw ideeën alsof je op een whiteboard bezig bent, terwijl je tegelijkertijd in de cloud werkt op een interactieve canvas. Plaats eenvoudig afbeeldingen, notities of andere dingen direct uit een site, terwijl je samenwerkt met je team vanuit de hele wereld. 

Starten met Jamboard

Creeër, werk samen, en breng ideeën tot leven

Met Jamboard komt de creativtiteit van je team pas echt tot z'n recht met real-time samenwerking. Ervaar ongehinderde productiviteit wanneer je team in dezelfde ruimte is met meerdere Jamboards, of wanneer ze verspreid over de hele wereld zitten met de Jamboard app op hun mobiel.

google jamboard teams
google jamboard 4

Een vertrouwd canvas, in de cloud

Door z'n pixel perfecte scherm, en zo'n ongeëvenaarde responsiviteit, voelt het net zo natuurlijk om te tekenen en schetsen als je zou doen op een traditioneel whiteboard. Verrijk je brainstorm met het beste wat Google Zoeken te beiden heeft. Of pak je teams G Suite erbij; je plakt afbeeldingen direct uit websites in je jam; pakt je werk uit Docs, Sheets en Slides; je kan zelfs foto's uit je Drive toevoegen.

Ontworpen voor precisie en gemak

Jamboard straalt als magisch middelpunt voor creativiteit op de werkvloer met z'n 55-inch en 4k display. Hij beweegt eenvoudig met je mee door de ruimte met z'n speciaal daarvoor uitgeruste opstelling. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over stiften of batterijen die op zijn, dankzij z'n passieve stylus en wisser, welke geen pairing nodig hebben.

Starten met Jamboard

google jamboard breed

Presenteer, deel en sla je ideeën op

Hangouts maakt het je mogelijk om in real time je jams te presenteren. En ben je klaar met jammen? Deel je werk dan eenvoudig met anderen.

Eenvoudig én intelliGent in gebruik

Jamboard komt standaard met handschrift- en vormherkenning, zodat het eenvoudig is om je werk te lezen. Daarbovenop kan je tekenen met je stylus en tegelijkertijd wissen met je vinger - net als een whiteboard.

Sluit je aan bij Jams over de hele wereld

De Jamboard app voor Android en iOS maken het eenvoudig om samen te werken aan creativiteit met een telefoon of tablet. Je kunt de app ook gebruiken om een Jamboard te claimen zodra je een kamer inloopt, zodat je eenvoudig content uit G Suite kan toevoegen.

Bekijk hoe Jamboard werkt. Het is net zoals een whiteboArd, maar dan beter. Het is een nieuwe manier om samen te werken, van Google.

Bekijk de video

 

Veelgestelde vragen over Jamboard

Hoeveel mensen kunnen de Jamboard tegelijkertijd gebruiken?

Jamboard kan tot wel 16 touchpoints tegelijkertijd aan, op één device. Een heel team kan samenwerken met dezelfde jam vanaf andere Jamboards en telefoons en tablets met de Jamboard app.

Hoeveel kost een Jamboard?

Jamboard begint vanaf 4999,- (inclusief 1 Jamboard display, 2 stylussen, 1 wisser en 1 muurbevestiging), plus 600,- per jaar voor support en beheer.

Starten met Jamboard

Wat zijn de specificaties van Jamboard?

Bekijk de Jamboard spec-sheet (PDF) hier. Voor meer informatie, bezoek het Jamboard Help Center.

logo-nextnovate-2x-grey.png

How to reach us

info@nextnovate.com
+31 85 27 33 099
(of contact één van onze consultants direct)

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

Get Social with us