Next Generation Blog

NextNovate blogt over de laatste inzichten en nieuwste
ontwikkelingen op het gebied van cloud-oplossingen

Scroll naar het blog

arrow-down.png
  • ASICS Corporation logo
  • naturalis
  • OLX Logo EPS vector image 1
  • dmg
  • randstad logo
  • citizenM logo references
  • Riwal Logo

Starten met Team Drives: Een stap-voor-stap infographic

Team Drives bieden veel voordelen. Het geeft je niet alleen onbeperkte cloudopslag, maar biedt ook een krachtig platform om efficiƫnter (samen) te werken.

Om van die voordelen te profiteren, is het essentieel dat de Team Drive technologie breeduit wordt opgepakt door de gebruikers binnen je organisatie. Dit maakt de communicatie en het verandermanagement minstens zo belangrijk als de technische implementatie van de Team Drive.

Onderstaande infographic geeft je stap-voor-stap richtlijnen om Team Drives zo effectief mogelijk uit te rollen binnen je organisatie.

Lees meer

Een Team Drive beheren: gebruikersrechten en rollen instellen

Met de introductie van Team Drives transformeerde Google in Ć©Ć©n klap hun Drive cloudopslag tot de ultieme oplossing voor het bedrijfsleven.

Niet langer hoeven medewerkers hun hoofd te pijnigen over individueel bestandsbeheer. Team Drives brengen bestanden onder in structuur op teamniveau. Het team is eigenaar van de bestanden. Toegang en rechten worden op dan ook op dit niveau geregeld. En samenwerkingsfrustraties vanwege een volle Drive zijn verleden tijd; Team Drives bieden onbeperkte opslag.

Lees meer

Laten we sparren

Enthousiast over de mogelijkheden om als organisatie slimmer te werken met Google Apps? Tof! Wij ook. We bieden je een gratis hang-out sessie aan met een van onze consultants. Geheel vrijblijvend!

Boek Spar-Hangout

logo-nextnovate-2x-grey.png

How to reach us

info@nextnovate.com
+31 85 27 33 099
(of contact Ć©Ć©n van onze consultants direct)

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Get Social with us